APAKAH POLISI PEMULANGAN ANDA?
Item yang telah dibeli, berdasarkan order customer tidak boleh ditukar selepas pembayaran dan penghantaran dibuat. Oleh itu, pastikan dahulu item yang anda ingini sebelum anda membuat keputusan untuk membeli.

APAKAH POLISI PERTUKARAN ANDA?
Walaupun pemulangan tidak boleh dilakukan, namun jika item yang kami hantar mempunyai kecacatan ataupun masalah, item tersebut masih boleh ditukarkan berdasarkan polisi pertukaran kami.

Produk ataupun barangan hanya boleh ditukarkan dengan produk yang sama (bergantung pada stok).

Sebelum menghantar item yang bermasalah kepada kami, sila maklumkan dahulu kepada pihak kami sama ada melalui email ataupun berhubung terus dengan kami.

PERHATIAN : Terdapat kemungkinan perbezaan pada warna item pada gambar produk disebabkan pencahayaan ataupun kalibrasi monitor anda. Namun nilai perbezaan tersebut hanyalah sedikit. Untuk kes ini, polisi pertukaran adalah tidak sah.

BERAPA LAMAKAH MASA BAGI PEMULANGAN/PERTUKARAN BARANG?
Jika item yang diterima mempunyai masalah ataupun kecacatan, anda boleh melakukan pemulangan/pertukaran dalam tempoh 14 hari daripada tarikh pembelian.

Sila ambil perhatian bahawa kami tidak akan menerima sebarang pemulangan/pertukaran yang ingin dilakukan selepas masa tersebut.

APAKAH LANGKAH YANG DIPERLUKAN BAGI PROSES PEMULANGAN/PERTUKARAN BARANG?
1.Sila email atau hubungi kami untuk menyatakan keinginan anda untuk memulangkan/menukar barangan yang telah dibeli dan sertakan sekali sebab-sebab pemulangan/pertukaran. Nyatakan juga ORDER NUMBER anda untuk memudahkan kami menyemak melalui sistem kami.

2.Kami akan memproses permohonan anda dan akan memberikan jawapan secepat mungkin.

3.Jika permohonan pemulangan/pertukaran anda berjaya, kami akan maklumkan langkah selanjutnya.

5.Jangan lupa untuk memaklumkan kepada kami setelah item yang ingin dipulangkan telah diposkan.