MASA PENGHANTARAN

Kami di Aysha Alam Beauty akan melakukan penghantaran pada setiap pukul 2 petang pada hari berkerja untuk pesanan pada hari yang sama. Segala pembelian yang dibuat selepas pukul 2 petang hari berkerja akan dihantar pada hari berkerja yang berikutnya. Pembelian yang dibuat pada hari Sabtu dan Ahad akan dihantar pada hari Isnin berikutnya, sekiranya hari tersebut adalah hari berkerja.

KOS PENGHANTARAN

Kos penghantaran adalah RM8 untuk semua penghantaran di Semenanjung Malaysia dan RM12 dikenakan untuk penghantaran ke Sabah, Sarawak dan Labuan.

Kos penghantaran juga mungkin berubah berdasarkan item atau promosi yang sedang kami jalankan dan kami mempunyai kuasa untuk membuat perubahan tersebut tanpa makluman pihak anda. Namun, perubahan tersebut tidak akan dikenakan untuk item yang telah selesai anda bayar.

Tracking number akan kami kemas kini di dalam sistem kami setelah penghantaran dibuat.

TEMPOH ITEM SAMPAI

Item biasanya akan sampai kepada para pelanggan dalam tempoh 1-3 hari waktu berkerja. Jika item yang anda beli masih belum sampai kepada anda selepas lebih dari seminggu, sila maklumkan kami dengan mengisi borang di SINI.